Nombre total de pàgines vistes

què us sembla aquest bloog?

lundi 18 mai 2009

dilluns, 18 de maig de 2009


Hem arribat al treball de final de curs, ara veurem què heu après i de quina manera heu millorat la vostra ortografia i el vostre vocabulari. Per fer-la podem usar l'Open Office o bé l'NVU, un programa pensat per a l'edició de pàgines web. Tots els ordinadors l'han de tenir, comprovau-ho. A la pantalla us explicaré alguns detalls del seu maneig.
El vostre treball ha de començar fent un bon magatzem d'imatges fixes o en moviment. Heu de fer una carpeta amb les vostres inicials, més o menys així: websvj; a dins aquesta n'hi ha d'haver una altra per les fotos. Cadascuna de les pàgines s'ha de numerar d'aquesta manera svj1, svj2, etc.
En tenir un bon caramull de les fotos que haureu de mester -sempre convé que us en sobrin- podreu començar a treballar les pàgines. També podeu escanejar fotos vostres si voleu.
Primer de tot heu de fer una portada, llavors una autobiografia i una pàgina dedicada al tema que hàgiu triat: la música, els cans, la colombofília, el te, la jardineria, les motos, etc... el que sigui.
Un cop hàgiu fet les pàgines, caldrà enllaçar-les i comprovar que tot funcioni.

Aucun commentaire: