Nombre total de pàgines vistes

què us sembla aquest bloog?

mercredi 29 octobre 2008

dimecres 29 d'octubre de 2008 PT2


Ara farem uns exercicis de traducció. El català i l'espanyol són llengües en contacte i és molt probable que us vegeu en la necessitat moltes vegades de traduir textos d'una a l'altra llengua. L'anglès, llengua de comunicació mundial, també és prou estès com perquè hàgim de dominar una mica la seva traducció.
Traduïu el text en espanyol (montero_es) al català i desau-lo com a montero_ca.
En segon lloc, traduïu el text (arbres_cat) a l'espanyol i desau-lo com a arbres_es.
I finalment podeu triar entre el text anglès (roadhouse_blues) i l'anomenat (treasure_island). N'heu de traduir un dels dos al català i desar-lo amb el mateix nom però afegint-hi l'extensió _cat.

mercredi 22 octobre 2008

PT2 dimecres 22 d'octubre 2008


Avui es tracta d'aprofundir en la vostra tasca d'escriptors incipients. Vet aquí un exercici on haureu de posar a provar la vostra capacitat de narradors i de poetes, també.
Anem-hi!
Dins la carpeta de PT2 trobareu els textos que us serviran de guia.

lundi 20 octobre 2008

pt2 dilluns 20 d'octubre 2008


Joves alumnes, es tracta de fer un currículum. Sí, ja sabeu que en cercar feina a molts de llocs us el demanaran. Cal dominar-ne la tècnica i saber quedar com un senyor.
Vet aquí diferents llocs on trobareu informació i models per a la vostra tasca:

Currículum 1
Currículum 2
Currículum 3

Heu de desar el que hàgiu fet, a la vostra carpeta, com a curriculum_(les vostres inicials)

lundi 6 octobre 2008

Començament del curs 2008-09

La veritat és que el començament de curs ha estat accidentat. Ja podeu veure que hem començat més tard del que hauríem esperat tots. Les obres de nova instal·lació elèctrica havien d'acabar a finals d'agost i no va ésser així. Després hi ha hagut els pintors i a la fi hem començat. Encara queden quatre coses per arreglar però ho anirem fent tira-tira.
A través d'aquest bloc ens comunicarem. Hi trobareu material que esper que us sigui útil per a les classes. També hi podreu fer qualsevol suggeriment i aportació que considereu oportunes.